SONAX Xtreme Letno čistilo za vetrobransko steklo koncentrat NanoPro 2L

Izredno hitro delujoče letno čistilo - koncentrat, za čiščenje vetrobranskih stekel. Za 12 L tekočine. Močan nasprotnik insektov.

sonax xtreme letno čistilo za vetrobransko steklo koncentrat nanopro 2l
Čas dobave:
5 - 7 dni
Cena
8,42

Za 12 litrov tekočine. Top čistilni učinek tudi pri insektih. Koncentrirano čistilo za vetrobranska stekla in žaromete, za čiščenje poleti. Inovativni nano delci povečajo kvaliteto čiščenja in skrajšajo čas čiščenja. Vse bleščave prevleke na steklih od olj, saj, silikonov in ostale cestne umazanije kot so tudi insekti, čistilo odstrani hitro in še bolj temeljito. Čistilo vsebuje glicerin, ki vzdržuje gumo voljno in preprečuje škripanje brisalcev po steklu, med delovanjem. Ne pušča napetostnih razpok in bleščavih prevlek na steklih in na razpršilnih steklih žarometov. Primerno je tudi za visoko kvalitetne XENON žaromete in za plastična razpršilna stekla žarometov. Za vse vrste šob, tudi pahljačaste. Dodatki, ki jih vsebuje, preprečujejo izločanje vodnega kamna, zato je za mešanje uporabna voda iz pipe, ne glede na trdoto.

Vsebina

2 L

Navodila

• SONAX Xtreme letno čistilo zmešajte z navadno vodo iz pipe v razmerju 1:5 in mešanico nalijte v prazen rezervoar za čiščenje vetrobranskih stekel.
• Za natančno doziranje bodite pozorni na stransko oznako na plastenki.

Opozorila

• Ščititi pred zmrzaljo.
• Hraniti zunaj dosega otrok.

Šifra izdelka: EC821775

Blagovna znamka: Sonax
  


Mnenja o izdelku sonax xtreme letno čistilo za vetrobransko steklo koncentrat nanopro 2lIme in priimek
Vaše mnenje

Prepišite kodo:

captcha
Izdelek še nima mnenj uporabnikov.
na vrh